Putrajaya

Monday, June 22, 2009


Adi, me, FARAH and FARAHIN went to Putrajaya and we arrived almost 4pm kot. lupa! hehe. Mula2 pg tmn warisan bla bla bla amk gmb. cntik jugak situ. Ramai jgk pg sana sbb ada foodcourt in there, mst sedap2 kot makanan dia. we didnt makan there sbb smua dh full :)
Then next place kitorg jln2 pg tasik. tasik tu qt sunyi and peaceful. act i nk pg sana sbb nk amk gmb bridge. bridge tu cantik sgt. Siapa la architect dia yg creative sgt tu.
Gmb bridge tu i cn also put as gmb abstract. so senang satu gmb bole buat dua category. Bole ke yek? bole je la haha. Sumpah i kalau gmb building or landscape don't inspire me much cuz til now, i dont gt the shot tat i want. DAMNIT!
Potrait or fashion ok lg. cuz im into tat. Kdg2 rs nk tuka canon tp mcm syg pulak this baby :p OK lps dh snap2 tu singgah pulak kt masjid putrajaya tp weather xcntik or gmb i ke yg xcntik idk la haha.
then kitorg pun menuju ke highway terus pulang ke casa subang hanta minah dua org ni.
I ajk la adi lepak casa jp mkn2 kt ats, lps tu dia ckp nk belanja movie. haih org dh nk belanja kan. hehe thanks adi :) We watched 'The last house on the left'. quite interesting, tot its like a horror movie tp dia byk thriller. Overall i had fun with my buddies :)

You Might Also Like

1 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel