SANA SINI SENI

Monday, June 01, 2009


Yesterday was pretty awesome! i had fun! xsangka ramai crowd and they sang along with me hehe :) tau jugak dorang lagu tu. Then i saw ashraf(romancesa) for the first time we met each other. Thanks for the lovely tag :D nak t-shirt romancesa plssssss :( hahah ;p After perform there's alot of ppl malu2 nk amk gmb with mee heheheh :p
but i just treat em nicely. suddenly ben pun cll nk dtg sana, so i jst gv him direction then afew hours later dia sampai dengan haris KACHO haha lama xjumpa mamat tu. Lepas tu dorg hanta i blk pack brg fr tido casa in subang sbb esknya i gt class. Alang2 dh dkt shah alam bwk la dorg pg pakli 7 mkn ns ayam lemon cuz im craving of it. :p Next dh smp subang lepak kt mamak dorg pn da lama xjmp faraely. by 9.45pm ben dh kena chow cuz abg dia dh cll nk guna kereta i guess haha :p Lps ben dh chow, bf farahin pulak ajk lepak hartamas dgn kwn dia. So farahin,faraely,faten and i decided nk fllw sekali lepak. Smp hartamas, minum2 shisha til late night pdhl esk ada class ;p Suddenly faraely said kwn dia fikri is comin nk join skali. what a small world, fikri tu i dh knl lama on myspace and we usually chat on ym. finally dpt jumpa dia jugak hahah and tats the end :) and not to forget, thanks alot ADI! :)

You Might Also Like

2 comments

  1. wohooo ada nama i kat situ hahahahaha :P my pleasure imeylda ahmad! haha i kn PA u now wakakaka hmm jgn lupe main duck hunt kat page i.hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. no biggies :) i've promised u kan? so ..u get it lah! weeee

    ReplyDelete

Subscribe

Followers

Youtube Channel