Papadom

Saturday, October 10, 2009




Semalam habis kelas awal sbb lect ada conference kat UM katanya. I decided nk lepak rmh faten dulu in Casa tp Faramandy, ank Cikna and I nk pg karaoke dulu kat summit. Lepas dh karaoke around 1pm cmtu i walked to casa. Smp rmh faten, Faten pulak ajk nk karaoke. ahh not again! So i pun suggest la faten why dont we watch a movie. Lepastu kena la walk back to summit. I dh kurus so jd kurus lg lol. We dont really like to watch malay movie but we decided nk tgk Papadom! Oh my Faten non stop nak puji LJ. Suka sgt dengan kak Nana dia tu. :p Well the story is quite funny and few part yang sedih but overall memang best jugak la cerita tu, the best film from Afdlin i guess. Faten nanges LOL. Faten, she's very sensitive lg2 psl family. Teringat balik masa zaman sekolah dulu, papa dtg bwk bekal dr rumah masa waktu rehat sekolah rendah :) Masa tgk movie ni tak ramai sgt dlm tu, xsampai 20 peeps so memang bole gelak besar, tapi mamat belakang over gila rasa mcm nak baling kasut! Kenapa Papadom menang besar FFM 09? The answer is.... You guys pegi tgk la then u guys will get it ;)

You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel