Deviding the time..

Sunday, February 27, 2011

Salam.. minggu ni merupakan minggu yang sangat memenatkan. Midterm studio exam baru je habis. Tapi, melda memang tak puas hati di atas sebab-sebab yang tertentu. Melda kurang tidur, kurang practice, masa nak masuk exam barulah terkebil kebil nak tulis borang exam. That was my first time perform depan my lecturer teruk macam tu. Dengan pakaian tak formal. Rambut basah2 datang exam. Haih. Some more i cant even think who was the composer for the song tat i was goin to sing. Sight singing pulak, jangan cakap lah. Supposely, kita yang datang exam, kita tunggu examiner, tapi ni examiner yang tunggu melda sebab terlajak tidur. :( Now i should really know how to devide my time. Melda share benda ni sebab I have learnt my lesson. Whatever you do, kena ingat, study must comes first. Just let go apa yang tak penting tu kebelakang dulu. But now melda kena bagi commitment pada benda lain juga sebab as for me, itu mungkin rezeki Melda. Sekarang ni, Melda betul2 tengah nak manage my time. Final pun is just around the corner. Harap2 dapat buat yang terbaik dan tak nak hampakan principle lecturer lagi. night all!

You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel