Adara et Zara Kids Baju Raya Collections!

Monday, July 25, 2011

Salam semua. Ramadhan kian tiba, syawal pun dah tak lama. Jadi, Melda syorkan kepada ibu2, bapa2, auntie2, uncle2, adik2 yang masih mencari baju untuk anak2 ke, anak buah ke, anak saudara ke, boleh lah ke laman web ini http://www.fionathalia.blogspot.com/. Susah sekarang nak cari baju yang cute2 untuk budak2 dan selesa. Kain mostly diperbuat daripada cotton. Senang budak2 nak bergerak and the designs are SUPERCUTE! Lihat ini:












Yang ini untuk boys. Jambu gitew.








Ada macam2 color lagi, remember to click on this link for more info:

Adara et Zara

You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel