i'm a shoe-a-holic!

Sunday, December 04, 2011

Past few days I have received my order.
Order apa?
tadaa
Just want to share my experience.
Kalau kita nak beli pre-order online, mesti mcm was2 kan takut dalam gambar je cantik, at last, the items that we saw online tak serupa mcm yang kita harapkan.
Tapi ni lain, this one blogshop memang bagus. But it takes time to get it.
Gambar di atas adalah kasut yang melda terima tempoh hari.
Nak tengok mcm mana gmbar dekat blog tu?
Alhamdulillah.. I got it exactly the same. Well actually im a 'wedge type'. Kurang gemar pakai heels. I bought this at rm60 termasuk kos penghantaran. quite cheap huh?
Hehe sebenarnya melda minat this one design from Giuseppe Zanotti but cant afford to buy, some more rasanya design tu dh tak ada in store. Dpt yang ni pun jadi lahh.
So tats all for today, below melda share antara kasut2 'wedge' idaman melda :)

p/s: Rasanya nama Imelda ni memang suka kasut kot :p



You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel