i am 17 on 23rd Oct 2008

Tuesday, October 28, 2008

Pada tanggal 23 haribulan 10 tahun 2008 saya tak hadir ke sekolah kerana takut akan di baling telur or wudsoeva yang akan membuatkan saya berbau. haha well actually, kawan di sekolah saya agak nerd so i dont think they want to baling me a few telur but ada la dgr2 a few students nk dajal i so tat is why i malas nk ke sekolah (bagi adik2 yang masih di bangku sekolah, if u read this make sure jgn terpengaruh okay? ;p).Kalau kat sekolah lama kt shah alam mst kena baling telur punya la cuz kt situ kwn lama kn, budak pn nakal2. Teringat balik masa dulu kawan i nama dia linda habis tudung dia kena tepung sampai tak nampak muka dh hehe. Kawan2 smua gelak kat dia. But she's cool dia tak merungut pun, dia chill je ;) Back to day on 23rd Oct 2008. Pada mlm tu, abang ipar and my sister blk kerja mcm biasa. Petang tu my mum text me "Selamat Hari Jadi anak mak, ingat Tuhan selalu. Malam nnt mak datang". I was so happy masa baca sms tu igt jugak my mum kt ank dia ;) I think my mum nk dtg mlm tu cuz nk bwk present ke kan tat is what i guess lah. So okay tggu je la mlm nnt. As usual i've to tc of my niece at 5pm since kakak i belum blk kerja lg.Masa kakak i and abg ipar da blk tu they brought somethg like lauk and so on. Banyak jugak but i just fikir tat oh mlm ni mak dtg so mkn mlm kt sini la. Tiba2 kakak i mcm konon buat2 busy la nk buang sampah la kemas rumah haha seriously, you can be the best actress sister. Then dia turun bwh bwk sampah2 tu kira nk buang la. Rupa2 nya dia tggu my mum smpai kat bwh (fyi my sister live in apartment).Then my sister naik dia ketuk pintu,my niece pulak nangis suruh i dukung dia.

Abg ipar pulak sibuk buat apa entah dlm bilik, dia ckp "Melda pergi buka pintu!" While dukung my niece i pun buka lah pintu. Then i nmpk my sister Zura holding a box of cupcakes, my mum, my another sister and her bf, surprisingly my brother and my sister in law pun turut ada. I was quite shocked juga la masa tu. They were singing HAPPY BDAY song. Terharu juga pun ada words tat i can say just "OHH THANK YOU.." terharu gila lah!

The cupcakes is frm Wondermilk. mmg sedap comel pulak tu. Okay next on 25th Oct 2008, location bowling centre, Midvalley megamall Tiqo and friends surprised me with a yummy cake. its a choc+marshmallow+yogurt in there. Sumpah sedap! but suddenly ada la orang tu main colek then letak kt pipi i. Lps tu semua ikut. Hbs dah cake tu jd messy. i dpt jugak la mkn but only one slice. ye la dh semua tangan kena kt cake tu urgghh yucks. but tiqo, i really appreciate it.

Kesian tiqo i knw u spent a lot on tat cake tp haih perhaps dorang xpernah tgk cake, tats why.ILY tiqo! Overall, even i dont have any surprise party but tat was a memorable things in my life. thank u everyone ;)

You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel