SPM 2008

Wednesday, October 15, 2008


today is October,15 2008 but i still havent prepare yet. Ada la buat tiga empat last year question paper but add math i still dont get it. Entah bila nk lulus add math. Sekarang sekolah cuti sbb PMR, so kiranya satu minggu ni cuti untuk study. haha honestly i banyak sgt spend time online on myspace, facebook, xat.com and so on. tutor.com.my banyak juga membantu. Kalau boring tgk la note2 yang berguna kat sana. Hari ini i have to take care of my niece since my sister is working. Kalau boleh memang nak study but the baby keeps crying cuz she got a flu susah nk tidur so kena la dodoi dia smp terlelap. I wish i had someone yg boleh explain addmath frm the early chapter to the end. Tapi masa pula semakin suntuk. IMELDA WAKE UP! SPM is just around the corner penentu masa depan. Takkan lah nk jd suri rumah tangga duduk layan anak2. urgh tat is so not me. Kalau dapat husband kaya tak pe lah jugak. haha. Currently memang tak tau nak ambil course apa after SPM. So i just have to wait and see my result and what am i goin to do next. Harap2 dapat jadi wanita yang bekerjaya or a dragon lady perhaps?;p

You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel