OIAM punya cerita

Tuesday, January 06, 2009

Sudah lama tak membebel sorang2 kat blog ni. Ramai yang tanya about last audtition, so kat sini la u guys baca, nk ckp byk2 kali penat. I went to tat audition but then beraturnya mak aiii Tuhan je tau. I gt no company, ada bf pun dia malas nk pegi TS. I arrived at TS around 1pm then amik borang smua, print out gambar pulak. Lupa nk cuci gambar awal2 ;p Right after tat terus naik 5th floor i guess, Q kat sana semata mata untuk mendapatkan angka giliran. I dont know how dorang manage sistem kat sana, tapi banyak jugak yang complained. We suppose to isi borang, then dah fill up bagi terus kat crew then dapat no. kan senang. Ni nak kena beratur panjang2 just to gv tat form kat crew. haih. then 5pm i started to fed up nk balik makan lagi bagus. some more, my niece punya bday on tat day, memang banyak la makanan sedap2.Unfortunately...sampai2 je makanan dah habis :(
and i feel like crying...makan je la sphagetti dgn kuah ayam msk merah lapar punya pasal. Nak menyesal pun xguna jugak kn. hurm so my advice fr those yang nk pergi audition, makan dulu smp lebam then make sure ada org cmpny kalau tak nnt jd mcm i sorang sorang je :(

You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel