Fiona admitted into hospital

Saturday, April 11, 2009

MAR, 26th Fiona admitted into DEMC. Mlm sebelum tu dia okay je lari2 bebel2 tapi badan dia qt panasla. My sister and I busy buat preparation untuk surprise party husband dia on 28th, plan nk buat in Nomad Sucasa, Ampang. 27th MAR pagi, my sister decided nak bwk Fiona check up mana tau kot kot serious ke kan. So i ddk rmh je la till i gt a call frm my another sister yg Fiona 'demam panas sawan tarik' (giler panjang nama haha). My sister told me:"Fiona kat hospital, dia sawan tadi dalam kereta ms otw blk lepas dh amk ubat in DEMC. Maybe sbb dia panas sgt til dia shaking and mata pandang atas". I was like biar betul? ke April fool but its too early today(27th MAR 09) baru brp haribulan. Bila dpt tau tu betul mmg urgh sumpah xsedap hati, yela siapa xsayang anak buah plus i jaga dia every weekdays, belasah dia buli dia and all tat haha. JOKING. Ni gambar Fiona with her mummy Poor fiona. Dia kena mandi air sejuk sampai dia shaking but the nurse said tu bagus sebab nk keluarkan haba dalam badan. Suhu dia around 39° and hv to keep her cold. Bibir, kaki dia semua biru. Kesian sangat kat dia smp nak nanges :'( After check out hospital i've to make sure temperature dia x lebih drp 37° kalau tak kena terus bg makan ubat demam or msuk kan ubat bontot yg doc bagi. Now she's gettin better and banyak cakap cakap cakap. haih. One more thing disebabkan fiona admitted my sister cancelled plan nk celebrate bday farief in Nomad. She decided nak buat kat rumah je ajk friends & family,the theme is MAN Utd haha kesian Farief. Next time lah yea. THE END

You Might Also Like

1 comments

  1. poor fiona
    GET WELL SOON SUGAR !
    ouh the theme was MU
    patut la pki theme MU bagai dlm pic kt myspce
    ahaha :)
    glory glory MU !

    ReplyDelete

Subscribe

Followers

Youtube Channel