Friendship piercing :D

Friday, July 03, 2009


on 29th June 2009 we (faraely, farahin and i) decided nak pierce kat hidung. kelakar gila sumpah! LOL first yg tindik fara dulu, dia bole pulak jerit OWWW!! sounds like sakit gila smpai keluar air mata. then i was like GODD sakit ke xnk la buat! then fara dh ok sket dia ckp xskt tp tersentap sket haha lol then i pun oh okay buat je lah. u can watch the video below. masa cina tu hold the pistol mmg sumpah nervous gila hahaha! then okay je, ada la sakit kejap. Kesian farahin i frgt to record video masa dia tgh pierce, sorry fara, khusyukk sgt tgk u comel hehe :p Aft tat blk casa singgah kdai burger, order benjo.
lama dah xmkn benjo :D Smua org tgk hidung kitorg LOL sumpah rasa mcm BADUDEK hahahahhaha esoknya ajak sya and faten pulak pierce. tp faten la penakot! haha so tu jela. we had fun. I LOVE YOU MY FRIENDS :)

You Might Also Like

3 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel