Condolences

Sunday, August 09, 2009

Nowadays, banyak sgt org meninggal esp in my neighbourhood. Baru2 ni, ada budak belakang rumah, he's a boy, tua setahun i guess, meninggal di sebabkan sesak nafas. He's too young.Tp nk buat mcm mana Allah syg dia. Semalam pulak jiran depan rumah i full of ppl. Makcik, pakcik, abg2 pki kopiah and songkok. I was soo curious. What happened? ada org sakit ke? meninggal ke? Mlm masa papa dah blk tu terus ckp kat papa, then papa pn tny org sebelah knp. Rupa-rupanya pakcik depan rmh meninggal.. Inna Lillah wa Inna Ilayhi Rajioon.. idk what exactly punca dia meninggal and today got news tat a friend of mine, tp xclose sgt la, his mum was past away.. :( so sorry to hear tat. Idk what am i gonna do if i lost my parents fr now but life must go on. RIP to em and condolence to all ppl who jst lost their loved ones. AL FATIHAH.

You Might Also Like

4 comments

  1. ha...
    yg mniggal tuh tajol..
    mak die jge ak mse kecik2 dlu..
    ak pggl mama..
    xsngke siot..
    nk ngis pon ade mse dpt tau 2..
    byk tol org mniggal skng..
    esp yg kene H1N1..
    dh 68org dh..
    agknye spe lg la pasni..
    hopely not u melda..
    not me too...

    n bkn jugak aku...

    ReplyDelete
  2. tu la bf lama kau pulak tu kan fazrin :) sian dia. dia sbb H1N1 ke?

    ReplyDelete
  3. shian,



    p/s: i suka laguuuuuuu uuu!"
    hhehe, and miss u too

    ReplyDelete

Subscribe

Followers

Youtube Channel