Sem 2/July 10

Monday, July 05, 2010

Ok today dh start cls as usual. Pg2 td 8:30am dh terpacak depan fac, ramai jugak yg ada. BUT! me the only 'perempuan melayu terakhir' hahaha yang ada dlm kelas MU1102A. Isnt that great? -_- Mana pergi semua pmpn tah. Sleepg i guess. I met new lect, En Aidil nama dia for aural subject. He seems nice tp tgk la mcm mana dia middle sem nnt. Masa mula2 masuk sem tu ramai seniors and lecturers mcm takut2 kan kitorg, sbb 2nd sem, kata depa mst dh xramai (*ramai yg failed kene tendang). BUT not my batch. Perhaps ada kot a few yg failed but their result is still okay. Tadi dah nampak dh a few junior. haha Cantik2 comel2 yang handsome xperasan la pulak. Td sempat la usha kat board group for part 1, they got 3/4 group xsure sgt but dorg lagi ramai frm my batch lah. Hope to see few new friends. hurm td my friends dok sebok jugak tny about result. My result is fine. wayy beyond that i expected. Tapi kalau Dean List im sure my parents gonna be proud of me. Perhaps Allah nak bagi me myself untuk cuba lagi dan cuba lagi. (*lagu Malique cuba lagi spinning on my head hehe :) yeah I am not satisfy enough with my result. I have to struggle more to get the Dean List this sem. Wish me luck! :D



You Might Also Like

4 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel