Mark your calendar on Tuesday!

Wednesday, January 12, 2011


dannn ini lah surprise yang melda cakap kan tu.
terkejut tak? :p Harap2 ada yang sudi tengok melda first time in my whole life berlakon.
Memang sangat noob. *laugh to myself. Cerita ini based on true story but theres afew yang drama, i mean real drama not so true. Jadi saksikan Melda bersama sahabat baik Melda, Ain serta kak Tutti (Liyana Hisyam-Safiyyah) di dalam gadis semasa sunsilk, every tuesday at 6pm on tv3. Jgn lupa tau! Terima Kasih kepada semua yang bg positive feedback, will try to rep semua very soon.

Info:
Kalau tak sempat tengok, bole catch up di
Facebook GADIS SEMASA SUNSILK


You Might Also Like

4 comments

  1. wahh, dah jd pelakon. tak sabar nak tengok. :)

    ReplyDelete
  2. aku ade tgk, tp bile tgk tak sangka itu adalah ko..
    yeah! cite tu menarik!

    ReplyDelete
  3. hehe cte tu bes, ain dr skolah smpe skng otak gile hehe.ape2 pn gud job guys!!! :) btw, melda! apprve me kat fb! haha :P

    ReplyDelete

Subscribe

Followers

Youtube Channel