Como esta?

Monday, July 18, 2011

Apa khabar pembaca blogger sekalian? Err sorry again lama tak update. Almaklumlah, tak mampu nak 'bela' ibook yang usang tu. Nak beli baru fikir 10 kali. isk isk isk. So today my sister went outstation, jadi dapatlah melda update blog menggunakan laptop beliau pada tengah malam yang berbahagia ini. :D Pejam celik pejam celik dah syaaban dahhhh. Rasa baru je puasa dah datang bulan Ramadhan. Yayy! Pastu raya, balik kampung. Bukan apa, family Melda jarang balik kampung sebab majority saudara mara semua duduk bandar tinggal berapa kerat je kat kampung and my grandparents were no longer here ALFATIHAH. *Sedihnya :( Kalau ikutkan dah ada license dengan kereta sendiri ni memang every week nak jenguk kampung, tapi tak ada teman pulak. *sigh. Baju raya dah tempah belum ni? Jangan lambat2, nanti tak ada siapa yang sudi nak jahitkan. Melda kalau dulu ye lah rajin pergi jalan2 dengan adik beradik ke masjid india *fave spot untuk cari kain yang sedondon warnanya. Tapi dah makin meningkat dewasa ni, MYOBR *mind your own baju raya. As for me, beli dah siap cukup. Papa will normally bagi budget then pandai2 lah cari baju yang berkenan di hati. If its simple, cantik, worth with the price, I just grab it. Pakai 1st raya je pun. Selalunya lah. I was thinking to create my own kad raya. Tapi nak bagi siapa? Ada lagi ke orang post2 kad raya? Nak balas kat peminat? Adakah yang sudi nak hantar kad raya kat Melda? hehehehehe. Kalau ada yang sudi nak hantar sila2 lah. :D BTW, Melda currently working with a new song. Sikit2 working with a new song tapi tak keluar keluar lagu apa kes? Haaa.. “Patience and time do more than strength or passion.” – Jean de La Fontaine hahahaha MOTIF? No what i mean is to produce a good song kena chill relax, dengar opinion from pakar then baru release. Nanti syok sendiri apa pun tak jadi. Bazir masa, Bazir duit. kan? So tats all for tonight. Any enquiries, nak borak ke apa boleh follow twitter melda @meldahmad and dont forget to like http://www.facebook.com/MeldaAhmadOfficial. Flying kiss to y'll!






You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel