Happy Monday!!

Monday, June 13, 2011

Assalamualaikum. Tau, lama gila tak update blog kan? Sorry, masa cuti tak berkesempatan nak update apa-apa. I can see follower dah bertambah! :D thanks for following. So since alot of people ada menanyakan mengenai apa perkembangan melda yang terbaru, melda nak cerita lah ni. Melda sekarang masih study, baru je nak masuk minggu ketiga kelas. Masih menuntut di UiTM, dan sekarang melda dah masuk semester yang ke-4! Alhamdulillah syukur.. result pun tak terganggu sangat dek kesibukan masa promo gadis semasa sunsilk dulu. Kalau tak ada aral melintang, next sem gonna be my last semester. :D so imma be extra busy untuk showcase etc. But! im working with a new song right now. Kalau ada yang wonder why kimia dan putus tak play play on radio, its a long story. Tapi melda rasa lagu tu dah agak basi nak record all back. Plus, korang boleh dengar thru youtube kan, download kat 4shared pun boleh. Melda juga mungkin akan bergerak sendiri atau tengoklah kalau ada recording company yang sesuai, InsyaAllah i'll consider. Cuma, melda kalau boleh nak kurangkan activity menyanyi, selagi segulung diploma masih belum ada di tangan ini. Susah kalau terikat nanti nak bahagi masa tu haih because i have learnt my lesson. Karang kalau tak nak pergi buat promo kata kita diva pulakkan? lols. I'll come out with new song soon. InsyaAllah. Kali ini, melda akan berkolaborasi dengan few lyricist/composer yang fresh. Tak lain tak bukan vocalist from FridayKingRoad. Siapa FKR tu? cuba check out their facebook. They are supercool! Mereka ini selalu mengiringi pada setiap persembahan melda. um what else? oh ya this 30th June 2011 im goin to peragakan baju raya collection from button my buttons di showcase mereka. Kepada penggemar baju kurung cotton, boleh lah check out their latest collections of BAJU KURUNG BUTTONS and you can win VIP Passes to the show case nanti. So grab this chance, see you there!

You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel