I am officially 20!

Sunday, October 23, 2011

Assalamualaikum, tak jawab dosa, kalau jawab sayang..
*tiru mariaelena. :p
Hello everyone, and i am officially 20 by today :D Thanks mak for the painful, stressful days.
We supposed to give our mother a present kan? sepatutnya beliau yang layak menerima hadiah bila hari jadi kita sebab dia yang penat fuh!fuh!fuh! PUSSSHH kita keluar. But today, I gv her a very 'tightful' hug plus a lovable kiss on her forehead ;') Birthday kali ini sangat bermakna. Why? because I have promised to myself bahawasanya saya harus berubah to be a better person, near to the Creator. I believe that once I grow older (20 years old) I am one step closer to death. Jika sesiapa yang dah lama follow melda, dulu melda ada letak misi untuk memakai tudung once im 20. Alhamdulillah, hati langsung tak berat nak sarung tudung, excited ada. :) Mungkin berkat doa rakan2, mak terutamanya serta mereka-mereka yang pernah mendoakan melda. Terima kasih banyak-banyak :) Celebrate? i had enough of celebration. Celebrate dekat rmh adalah yang paling best. Family semua ada, yang tersayang pun ada ehem! :p Melda berharap akan jadi manusia yang lebih baik, lebih positive dan lebih matang. Sekali lagi, terima kasih kepada mereka yang banyak menyokong serta yang tak putus-putus wish bday melda every year.
Oh before that, i'd like to share with you my new blog hijablista.blogspot.com. Tujuan melda create blog ni untuk para 'hijabers' share their thots, problems etc. Banyak useful tips tau! Pls spread the link ya! ttyl.
Assalamualaikum :)

P/s: nantikan post 30days before i call myself as a 'HIJABER' :)

You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel