Haaka Silicon Breastpump: REVIEW

Thursday, August 11, 2016


Nak tahu tak breastpump terbaik pernah melda cuba?? Ini dia! Produk terbaik ini based di New Zealand. Kenapa ianya breastpump terbaik?

✓ Harga berpatutan
✓ MUDAH DI BASUH
✓ Saiznya yang kecil boleh disimpan dalam bag
 Sekali suction jer susu terus keluar

Meh melda share sikit bila dan bagaimana melda gunakan silicon bpump ni. Melda akan cepat-cepat ambil ni bila Melor nak menyusu, bermakna, sebelah breast lagi melda sumbat pump ni. This is what we call "Tandem Nursing". Wah dah macam lactation expert pulak :p Cara begini untuk melda lebih cepat dan tak stress sebab masa Melor menyusu 'let down' reflect akan lebih cepat dan susu senang je nak keluar dan pump ini akan terus melakukan suction secara  terus. Haa kan senang nak buat stock. Tak perlu dah pump sejam. Melda buat 10 minit je dah dapat 2 oz. Hehehe. Sekarang ni barulah seronok nak buat stock!

Di bawah ini melda sediakan info penggunaan dan kat mana nak beli jika anda tinggal di Malaysia. Lihat unboxing video disini LINK




Ps: Iklan ini tidak berbayar dan merupakan pengalaman yang perlu dikongsi terutamanya untuk ibu yang menyusu badan sepenuh masa. =) Nak beli dengan melda pun boleh. PM melda di sini FB


You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel