WANGINYAAA.....

Sunday, February 16, 2014



Assalamualaikum.. pejam celik it is almost two months dah kahwin. Ramai tanya best tak kahwin? Gila tak best? It is halal dan mudah kita nak berkepit ke sana ke mari dapat kumpul pahala lagi. =) Sebenarnya post kali ini bukan nak update pasal hidup berumah tangga, Melda nak cerita sedikit mengenai produk yang baru Melda cuba yang juga related dengan status Melda sekarang. Why it is related to my status? Haa dah kahwin memang kena banyak energy, STOP! dont get me wrong, energy untuk melakukan kerja rumah terutamanya, melayan suami pun guna energy juga betul tak? Jadi, Melda memang sangat memerlukan supplement iaitu makanan tambahan untuk menjadi seorang isteri, surirumah, tukang masak dan juga seorang pelajar (Melda masih menuntut di UiTM sepenuh masa) dan tak lupa, a young entrepreneur hehe dont forget to visit my IG! @ohmyhijab @hijablista. Produk ni sebenarnya dah lama dipasaran, lebih kurang 7 tahun dan  ramai yang dah cuba sebenarnya. Cuma, kurang publisiti bagi kita yang ehem remaja ni hehe. Produk ini diberi nama 'Harum Malam'. Macam mana Melda boleh tiba-tiba tahu pasal produk ni? Melda tahu produk ini daripada sepasang pasangan yang pasangannya sendiri dah cuba produk ni. Pada mulanya jika kita melihat botol ni, psychologically kita akan ingat produk ini untuk mereka yang sudah berkahwin sahaja. Rupanya, yang masih bujang pun boleh juga kerana isi kandungan ini dapat membantu memberi tenaga serta menstabilkan hormon. Bila hormon stabil inshaaAllah, kita pun tak stress. Nanti kejap lagi kat bawah ni Melda update kebaikan dan isi kandungannya okay? Post ini khas Melda share apa yang Melda rasa selepas menggunakan produk ini untuk mereka yang nak tahu apa side effect bila dah mencuba 'Harum Malam' ini in a very clear view.

FIRST IMPRESSION

hehe yaa inai masih di jari. :p Gambar ini diambil sejurus Melda mendapatkan produk ini, nampak, masih elok di dalam wrapping. 



Masa Melda diperkenalkan dengan 'Harum Malam' ni, dia dah standby satu botol yang telah dibuka packagingnya. Buka je botol hidung terus menyerap aroma rose beserta wangi-wangian isi kandungan yang terdapat di dalam produk ini.

"Hmmmm... Wanginyaaaa.."


Melda selalu amalkan makan madu jadi Melda boleh hidu bau madu dalam tu.

FIRST FEEDBACK
Sejurus mendapatkan dua botol 'Harum Malam' ni, Melda pun uploadlah on instagram pasal produk ni. Rupa-rupanya kawan Melda pun dah cuba produk ni. Boleh pergi sendiri ke instagram Melda dan baca testimoni dia. Yang menarik minat Melda adalah dia kata no more period cramp! 

Ishhh lagilah tak sabar nak cuba 'HARUM MALAM' ni!

FIRST TASTE
 
Seperti dalam gambar produk 'Harum Malam' ini supplemen di dalam bentuk cecair iaitu untuk diminum. Rasa dia very light and sweet. Serious sedap! Satu sudu tak cukup sebenarnya :p Kepekatan cecair ini seperti Scott Emulsion.

SELEPAS 7 HARI PENGGUNAAN


Elok-elok genap seminggu Melda cuba produk ni, keluar pula period. Melda selalunya akan mengalami simptom sebelum period macam bengkak dekat buah dada, kadang-kadang migraine dan juga di bahagian ketiak. Tapi alhamdulillah semua tu kurang. 
AND! my period cramp is GONE! 
Alhamdulillah itu semua kehendak Allah juga, we can only ikhtiar. I will definitely teruskan consume this AMAZING PRODUCT. Kat bawah ni Melda akan share kebaikan lain dengan menggunakan produk ini dan juga macam mana nak dapatkan 'Harum Malam' ini. Cepat-cepat pergi cuba tau!

Produk ini tidak sesuai untuk wanita hamil kerana mempunyai kandungan yang boleh mengetatkan rahim dan untuk mengelakkan sebarang komplikasi ketika hamil.






MAKLUMAT LANJUT:

WEBSITE :  www.harummalam.com


                     https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

                     https://www.facebook.com/Wanitaperfect

                     https://www.facebook.com/HarumMalamHQ


CONTACT NO : 016 4460677 ( whatsapp, wechat, sms, call )






You Might Also Like

0 comments

Subscribe

Followers

Youtube Channel